اکوسیستم استارت آپ تلاشی در کنار هم
اکوسیستم استارت آپ با حضور سازمان ها ، افراد و نهادهای مختلف در یک مکان (فیزیکی و یا مجازی) ، به عنوان یک سیستم برای ایجاد شرکت های استارت آپ جدید و یا برای ایجاد تعادل به منظور حفظ و ارتقاء یک سیستم مشخص تعریف شده است.
این سازمان ها و نهادها می توانند دانشگاه ها ، موسسات مالی ، سازمان های پشتیبانی (انکوباتورها ، شتاب دهنده ها ، فضاهای همکاری و غیره) سازمان های تحقیقاتی ، سازمان های ارائه دهنده خدمات (حقوقی ، خدمات مالی و غیره) و شرکت های بزرگ باشند. سازمان های مختلف معمولا بر روی بخش های خاصی از عملکرد اکوسیستم و یا شروع کار در مرحله توسعه خاص خود تمرکز می کنند.
عناصر اصلی اکوسیستم استارت آپ
- ایده ها ، اختراعات و تحقیقات
- استارت آپ در مراحل مختلف
- کارآفرینان
- اعضای تیم شروع کار
- سرمایه گذاران منجی
- مربیان استارت آپ
- مشاوران استارت آپ
- دیگر افراد مرتبط با کارآفرینی
- افراد از سازمان های دیگر با فعالیت های استارت آپ
سازمان ها و نهادها فعال در اکوسیستم استارت آپ
- دانشگاه ها
- مشاوره و سازمان های مشاوره
- انکوباتورهای استارت آپ
- شتاب دهنده های استارت آپ
- ارائه دهندگان فضاهای کاری
- ارائه دهندگان خدمات (مشاوره ، حسابداری ، حقوقی و غیره)
- سازمان دهندگان رویداد
- برپا کنندگان مسابقات استارت آپ
- شبکه های سرمایه گذار
- شرکت های سرمایه گذاری ریسک
- پورتال جمعیت تامین مالی
- دیگر تامین کنندگان مالی (وام دهندگان ، کمک های مالی و غیره)
- وبلاگ های استارت آپ و سایر رسانه های کسب و کار
- تسهیل کننده های دیگر
افرادی دارای نقش مختلف از طریق رویدادهای مشترک ، فعالیت ها ، مکان ها و تعاملات با یکدیگر مرتبط می شوند و به عنوان یک اکوسیستم استارت آپ و به طور کلی توسط شبکه تعاملات بین افراد ، سازمان ها و محیط آنها تعریف می شوند.
علاوه بر این ، منابع مانند مهارت ، زمان و پول نیز اجزای اصلی یک اکوسیستم استارت آپ هستند. منابع که از طریق اکوسیستم جریان می یابند ، عمدتا از افراد و سازمان هایی تامین می شوند که خود بخشی از این اکوسیستم استارت آپ فعال هستند.
با برگزاری جلسات با سازمانها و افراد مختلف ، این تعاملات نقش کلیدی در پویش منابع از طریق سیستم ایجاد می کند که به ایجاد فرصت های جدید یا تقویت سیستم های موجود کمک می کند و از این رو بر میزان سرمایه گذاری های جدید تاثیر می گذارد.
شکست احتمالی یک طرح استارت آپی ، باعث افزایش مهارت ها ، افزایش اعتماد به نفس و توان مضاعف اعضای این سیستم شده و تلاش برای ایجاد یک استارت آپ جدید و یا ارتقاء یک سیستم موجود را از بین نخواهد برد.