کسب و کارهای نوپا ( استارت آپ ) امروزه به یکی از واژگان پرکاربرد در دنیای تجارت و کارآفرینی مبدل شده و هدف از آن ایده پردازی ، طراحی و راه اندازی فعالیت های است که بتواند با رشد سریع و استفاده از پتانسیل های موجود فناوری و تکنولوژی های نوین ارائه خدمات و سرویس را به افراد جامعه تسهیل نماید.
ولی چرا استارتاپ های در بیشتر مواقع توانایی حل مشکلات موجود را ندارند و استفاده از این واژه مترادف با اشتباه است ، استارتاپ اشتباه ، ناکارآمد و کم بازده
هدف از ایجاد یک کسب و کار جدید چیست ؟!!!
ارائه خدمات و سرویس با استفاده از فناوری و تکنولوژی های جدید چگونه می تواند تغییرات ملموس و کاربرپسند را به همراه داشته باشد ؟!!!
صرف اجرای یک ایده می تواند پاسخگوی نیازهای روزافزون جامعه باشد و یا صرفا برای ابراز وجود و یا نمایش ” بودن ” است.
با نگاهی گذرا به کاربرد واژه استارت آپ در ایران و نمونه های ناموفق و اشتباه از کسب و کارهای راه اندازی شده ، می توان دریافت که هدف از شروع یک کسب و کار جدید مستلزم داشتن برنامه ، هدف ، درک صحیح از نیازهای موجود و یا شاید ارائه سرویس و خدماتی است که می تواند به شکلی مطلوب تر و کاربردی به مشتریان ارائه گردد.
استارتاپ اشتباه ، اتلاف وقت ، هزینه و دانشی است که شاید می توانست راهگشا و نقطه اتکاء باشد.
مخاطب این سخن شاید کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای جدید و البته موفقی باشند که در ابتدای کار با انرژی و توان بالا شروع به کار کرده اند ولی پس از گذشت زمانی کوتاه و جلب رضایت مشتریان ، کیفیت و ارائه خدمات اولیه را فدای سود بیشتر نموده و با نارضاینی کاربران خود مواجه خواهند شد.
دست های بی رمق ، ذهن های منجمد رستاخیز این بی توجهی و ساده انگاری است که شکست را به همراه خواهد داشت.